Krõbe talvine retk Loosalu rabas

Ärkasime tol hommikul üles mõnusa ebahariliku päikesepaiste saatel. Külmapügalaid oli peaaegu 20, mis oli tänapäeva talve mõistes samuti ebaharilik. Mõeldud-tehtud, pakkisime end soojalt riidesse, varukindad ja kaamera lendasid seljakotti, ning suundusime Loosalu rabaraja suunas.

Kogu autosõidu vältel säras malbe talvepäike taevas, kuid see karma, mis meid viimasel ajal on saatnud, ilmutas end paraku ka sel korral – raba kohal laiusid tumesinised lumepilved ning 5 minutit pärast metsatuka vahelt rabamändide vahele jõudmist kadus päike selleks päevaks pilvede varju peitu. Siiski, kõik need viis minutit nautisime seda kaunist lumevarjude mängu, mida ka paarile fotole suutsin jäädvustada.

IMG_1974y

IMG_1979y

IMG_1981y

IMG_2019y

IMG_2036y

Vaatamata 24 miinuskraadile tegime läbi ligi 8 kilomeetrise matka kuni Loosalu järveni. Tegelikult kulgeb Loosalu matkarada päris kaugele: edasi-tagasi matka peale kulus suvel veidi alla 15 kilomeetri, aga sellest lähemalt suvises postituses.kaartloosalu

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: