Sügisõhtu Kakumäel

Eelmisel nädalavahetusel tekkis mõte võtta üle pika aja taas kaamera kätte ning minna Kakumäe poolsaarele sügist jäädvustama.

Rada, mis kuuleb tihemini mu jooksutossude müdinat, kui mu kaamera klõpsumist, on üks huvitavamaid, ilusamaid ja mitmekesisema loodusega jooksuradasid Tallinnas ning väärib kindlasti selle blogipostituse peategelase rolli.

Selleks ajaks kui mereni jõudsin oli päike muidugi juba loojunud ning kuna ma polnud pildistamist ette planeerinud, ei olnud kaasas ka statiivi ega muid objektiive peale Sigma makrotoru. Nii ma siis seal poolpimedas pildistasin – kaamera kivi peale sätitud ja ajavõtte režiimi peal. Ning vaatamata sellele, et tuul mind korralikult läbi tõmbas ja mind paariks päevaks voodisse aheldas, tasus see jalutuskäik end igati ära, kuna meenutas mulle taas seda õndsat tunnet, mis mind neli kuud tagasi esimest korda sinna sattudes valdas.

Ja noh, tehnikast rääkides…  sain taaskord kinnitust, et oleksin pidanud ikka pildistabilisaatoriga kaamera valima, ja et mu Sigmajunn ei kõlba ikka kuhugi 😀

IMG_8449y

IMG_8535yIMG_8554yIMG_8597yIMG_8610yIMG_8611yIMG_8616yIMG_8620yIMG_8645y

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: